Bejelentkezés

MBH Bank Nyrt.

1056 Budapest V. kerület, Váci u. 38.
https://www.mbhbank.hu
2023-10-16-13-30-17-MBH kicsi.png

Az MBH Bank Magyarország egyik vezető hitelintézete.

A modern, univerzális bank célja, hogy mindenki számára elérhető, korszerű pénzügyi szolgáltatásaival, folyamatosan bővülő termékpalettájával kiszolgálja a lakossági és vállalati-intézményi ügyfeleit egyaránt.

Az MBH Bank egyik fókusza a lakossági ügyfelek magas minőségű kiszolgálása. A lakossági terület mellett kiemelten kezeli a vállalati-intézményi ügyfélkört. A bank számos szegmensben rendelkezik erős piaci pozícióval, többek között a mikro-, kis- és középvállalati hitelezésben, a lízingpiacon, az agrár- és élelmiszeripari üzletágban, továbbá széles körű pénz- és tőkepiaci, valamint befektetési tevékenységet végez.

Az MBH Bank rendelkezik a legtöbb fiókkal Magyarországon, és több mint 9000 munkavállalót foglalkoztat. Stratégiai célja, hogy Magyarország egyik legmeghatározóbb bankjává váljon, és megjelenjen a nemzetközi piacokon, így a közép-kelet-európai régió országaiban is.

Többféle területen, gyakornoktól a szakértőn át a vezetői karrierszintig ajánlunk álláslehetőséget budapesti és békéscsabai központjainkban, valamint országos fiókhálózatunkban.

Találd meg a hozzád illő pozíciót az mbhbank.hu/karrier oldalon!

Bezár