Bejelentkezés

Rheinmetall Hungary

8900 Zalaegerszeg, Rheinmetall
2024-03-13-14-03-43-Rheinmetallkicsi.jpg

Kik vagyunk

A Rheinmetall vezető nemzetközi rendszerszállító a védelmi iparban, ugyanakkor a polgári piacokon is az előremutató technológiai és ipari innovációk motorja.
A Rheinmetallnál a különböző területeken végzett munkánkkal felelősséget vállalunk egy drámaian változó világban. Technológiáinkkal, termékeinkkel és rendszereinkkel megteremtjük a béke, a szabadság és a fenntartható fejlődés nélkülözhetetlen alapját: a biztonságot.

Négy magyarországi telephelyünkkel a Magyar Honvédség elsődleges ipari partnere vagyunk, és támogatjuk a Rheinmetall helyi és külföldi üzleti tevékenységét, mind a védelmi, mind az autóipari és polgári területen:

• A Rheinmetall Hungary Zrt. zalaegerszegi telephelyén a legkorszerűbb lánctalpas és kerekes járművek, különösen a Lynx fejlesztésére, tesztelésére és gyártására összpontosítunk.

• A budapesti Rheinmetall Electronics Hungary Kft. a nagyszabású katonai- és polgári megrendelői projektekhez szükséges csúcskategóriás szoftvermegoldások fejlesztésére és tesztelésére összpontosít.

• A Rheinmetall Hungary Munitions Zrt. gyártóüzemet épít Várpalotán, amely elsősorban a Magyar Honvédség és a NATO-partnerek lőszerellátását végzi majd.

• Szegeden épül a Rheinmetall Advanced Technology Solutions Kft. gyára. Az új üzemben a vállalat kondenzátorokat és egyenáramú kapcsolókat fog gyártani.

Többet kínálunk önnek – most és a jövőben.

Tudjuk, hogy egy munkahelynek nemcsak kielégítőnek és izgalmasnak kell lennie, de lehetőséget kell biztosítania a szakmai célok eléréséhez is. Vállalatunk szerteágazó munkaterületeivel pontosan ezt a szabadságot nyújtja, hogy megtalálja saját, egyedi útját.

Mit kínálunk önnek?

VONZÓ JUTTATÁSOK

Magán egészségbiztosítás, SZÉP kártya, kedvezményes étkezés, támogatás a munkába járáshoz, sportolás támogatása.

BIZTONSÁGOS MUNKAKÖRNYEZET

Hosszú vállalati hagyományokra építünk, és számunkra kiemelten fontos, hogy munkahelye biztonságos legyen és a jövőben is az maradjon.

NEMZETKÖZISÉG

Munkánkban meghatározó a globális együttműködés és a nemzetközi szakmai kapcsolatok.

NAGYSZERŰ MUNKAHELYI LÉGKÖR

Csak azok az emberek tudnak jól teljesíteni, akik jól érzik magukat. Mi gondoskodunk a munka és a magánélet megfelelő egyensúlyáról.

KÉPZÉSI LEHETŐSÉGEK

A karrierje épp olyan egyedi, mint ön. Ezért olyan fejlesztési programot kínálunk, amely megfelel karriercéljainak. Személyre szabott tanfolyamokkal, technikai képzéssel és coachinggal segítjük önt céljai elérésében

ESÉLYEGYENLŐSÉG

Nálunk az ön erőssége és tapasztalata számít. Hiszünk a sokszínűségben és az esélyegyenlőségben.

Jelentkezzen most, és érjen el többet a Rheinmetallnál!

Ha többet szeretne megtudni állásajánlatainkról és az általunk kínált fejlődési lehetőségekről, látogasson el karrieroldalunkra rheinmetall.com/karrier-hu.

Bezár