Bejelentkezés

Euro-Finanz Service Zrt.

9000 Győr, Dohány utca 12-14
2024-03-13-10-22-46-efs-logo-hu.gif

Az EFS Euro Finanz Service Zrt. új szereplő a magyarországi biztosítási és pénzügyi szektorban, azonban az európai porondon régóta bizonyít a Németországban bejegyzett Euro Finanz Service Vermittlungs AG (EFS Németország) révén. Az EFS Németország felső szintű cégvezetése több mint 40 év tapasztalattal rendelkezik a független biztosításközvetítés, a pénzügyi közvetítés és a befektetési tanácsadás, ill. közvetítés területén. A céget 1996-ban Mainzban, Németországban alapították.

 

A számtalan szolgáltató és kínálatok sokasága szinte átláthatatlanná teszi a piacot. Ennek következményeképpen a fogyasztók véletlenszerűen választanak az óriási piaci ajánlatból. Az EFS Zrt. semleges tanácsadó vállalatként kizárólag első osztályú és az igényeinek a legjobban megfelelő termékek közül válogat, hogy javítsa az Ön pénzügyi helyzetét. A cél a jövő orientált és minőségi szolgáltatás nyújtása, hogy ezáltal tartós anyagi sikereket érjünk el.

 

Az EFS Zrt. meggyőződése: A karrier teljes egészében fejleszti az embert. Szakmai sikerének alapvető feltétele a pozitív környezet, amelynek a kitaposott út, a vállalati filozófia alapértékeivel való azonosulás és az egészséges munkahelyi légkör az alapja, és jó kommunikáció és kölcsönös bizalom jellemez.

Pénzügyi referens  (Állásajánlat)

Feladatok

- Innovatív projektek, intelligens koncepciók kialakítása

- Szakértői mentorok

- Rugalmas munkakörnyezet

Elvárások

- Ambíció és Elkötelezettség

- Kreativitás

- Csapatmunka

Kínálunk

- Versenyképes juttatás

- Államilag elismert pénzügyi végzettség

- Szakmai gyakorlat leigazolása

Időtartam

2024.04.01. - 2024.04.19.
Bezár