Bejelentkezés

Sertec Auto Structures Hungary Kft.

2881 Ászár, Köztársaság utca 15/A.
2023-04-14-15-52-01-SertecLogo (2)kicsi.jpg

Sertec Auto Structures Hungary Kft.

„Világszínvonalú beszállító…világszínvonalú ügyfeleknek”

Ászári telephelyünk a Sertec Group egyetlen magyarországi gyára, melynek elődje a ’90-es évek elején alakult. Termékeink között megtalálhatóak a sorozatgyártásban előállított kis és közepes méretű préselt, hegesztett, összeszerelt és festett alkatrészek; továbbá hajlított és hegesztett autóipari huzalok és huzalvázak. Technológiáink közé tartozik a progresszív és transzfer préselés, szegecselés, hegesztés, továbbá a huzalhajlítás és hegesztés, illetve a ritkán megtalálható KTL festés.

Mind a presztízs autómárkák, mind az autóipari beszállító vállalatok megtalálhatóak ügyfeleink között, akik részére széria és pótalkatrészeket is egyaránt gyártunk, Tier 1-es, illetve egyes autógyárak esetén Tier 2-es beszállítóként. Az üzemeinkben évente több milliós mennyiségben gyártott alkatrészek belső karosszéria elemnek minősülnek, melyek a legkülönbözőbb autótípusokba, a luxuskategóriába is beépítésre kerülnek. Termékeink 4 kontinensre, 38 különböző telephelyre kerülnek értékesítésre, emellett 3 autógyárral vagyunk közvetlen kapcsolatban.

A több évtizedes szakmai tapasztalatnak köszönhetően, a közel 300 fős vállalatunk teljeskörű megoldást kínál autóipari ügyfeleinknek, a Sertec vállalat csoport fő értékeit követve, úgy mint az elkötelezettség és a csapatmunka.

Kimagasló teljesítményünk az innovációt ösztönző vállalati környezetnek, kollégáink szakértelmének és tudásuk folyamatos bővítésének köszönhető. Felhatalmazó vállalati kultúránk részeként, a versenyképes tudás megszerzését és fenntartását helyezzük középpontba, melynek köszönhetően kollégáink különböző feladatokban próbálhatják ki magukat.

Technológiai színességünknek köszönhetően, vállalatunkban prés, hegesztő, drót és festő üzemeinkben zajlik a termelés. A zavartalan és folyamatos működéshez a termelést támogató folyamatmérnökök és technikusok munkája elengedhetetlen, akik a robotizáció és az informatika újításait implementálják a gyártás területére. Napi támogatást nyújt továbbá a 3D mérőlabor, illetve a minőségbiztosítási és termékbevezetésért felelős csapatunk. Társtámogató területeink között találhatóak a logisztika, pénzügy, beszerzés, IT és HR osztályok, melyek együttes közreműködése, együttműködése hozzájárul vállalatunk sikereihez.

A Sertec Auto Structures Hungary Kft. stabil munkahelyet, tervezhetőséget és biztos vállalati hátteret nyújt munkavállalóinak. Ászári gyárunkba a bejutást céges autóbuszokkal, illetve kiemelten magas útiköltség finanszírozással támogatjuk. Juttatási csomagunk sokszínűségét mutatja a minden munkavállalónknak már a belépéstől járó mozgóbér, ezenkívül SZÉP kártya juttatás, illetve a különböző családi és ünnepi alkalmak támogatása. Munkatárs ajánlói rendszerünk és Dolgozói Ötletrendszerünk munkavállalóinkat ösztönzésre, illetve az innovatív gondolkozásra buzdítják.

Újdonságaink, illetve aktuális nyitott pozíciónk az alábbi platformokon érhetőek el:

https://www.facebook.com/people/Sertec-Auto-Structures-Hungary-Kft/100063480009752/

https://www.linkedin.com/company/sertechungary

 

Bezár